728 x 90

VW с версия на Crafter за полицията

Фолксваген представи полицейска модификация на фургона VW Crafter, предназначена за подразделенията за борба с масовите безредици. Премиерата на возилото се състоя в рамките на изложението на товарни автомобили в Бирмингам. Полицейският Volkswagen Crafter е получил ново предно стъкло от специална "нечуплива" пластмаса, както и специални трайно тонирани странични прозорци. Разработчиците отбелязват, че използването на нов

Фолксваген представи полицейска модификация на фургона VW Crafter, предназначена за подразделенията за борба с масовите безредици. Премиерата на возилото се състоя в рамките на изложението на товарни автомобили в Бирмингам.

Полицейският Volkswagen Crafter е получил ново предно стъкло от специална "нечуплива" пластмаса, както и специални трайно тонирани странични прозорци. Разработчиците отбелязват, че използването на нов материал позволява отказ от предишната подсилена метална конструкция, което улеснява и подобрява гледката от кабината. Освен това, полицейският ван е снабден със специални стойки за удобно транспортиране на каски, щитове и други специални боеприпаси, мигащи светлини и сирена, клетка за арестантите.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт