728 x 90

В Русия направиха екстремна версия на Lada 4X4

Дъщерната компания на АвтоВАЗ – "ВИС-Авто", представи нов офроудър. Както съобщава портал "Lada 4×4 Нива Клуб", той е изграден върху базата на пикапа ВИС-23461. Автомобилът е получил бордова платформа с големи гуми. Той може да се справи лесно с плитки водоеми, но все пак не може да "плува". Новият екстремен пикап има независимо пружинно окачване.

Дъщерната компания на АвтоВАЗ – "ВИС-Авто", представи нов офроудър. Както съобщава портал "Lada 4×4 Нива Клуб", той е изграден върху базата на пикапа ВИС-23461.

Автомобилът е получил бордова платформа с големи гуми. Той може да се справи лесно с плитки водоеми, но все пак не може да "плува".

Новият екстремен пикап има независимо пружинно окачване. От Lada 4×4 Bronto конструкторите са взели блокировката на диференциала, скоростната кутия и осите.

Салонът на новия офроудър е от обновената Lada 4×4. Ще припомним, че новото табло има обновена климатична система и по-комфортни седалки.

Под капака няма промени. Пикапът е получил стандартния за Lada 4×4 двигател – 1,7-литров агрегат за 83 "коня", работещ в комбинация с 5-степенна механична скоростна кутия.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт