728 x 90

Aко Ford Mustang получи още две врати…?

    Преди известно време се тиражираха слухове, че Ford обмисля лансирането на Mustang с четири врати. Засега няма нито потвърждение, нито опровержение на тази информация, но прецедентът е вече налице – семейството Mustang има изцяло нов член в лицето на Mustang Mach-E. SRK Designs реши да визуализира идеята за Mustang седан с нов рендъринг. Подобен автомобил

    Преди известно време се тиражираха слухове, че Ford обмисля лансирането на Mustang с четири врати. Засега няма нито потвърждение, нито опровержение на тази информация, но прецедентът е вече налице – семейството Mustang има изцяло нов член в лицето на Mustang Mach-E.

    SRK Designs реши да визуализира идеята за Mustang седан с нов рендъринг. Подобен автомобил може да се окаже спасението на седаните за марката в САЩ, където от Синия Овал се отказаха от този тип автомобили изцяло.

    Нека си представим къде може да се позиционира Mustang с четири врати. Базовите модели в Европа могат да са една стъпка над Mondeo, а GT версията с 5.0-литров двигател може да бъде абсолютният флагман в гамата на марката.

    В САЩ Mustang седан може да замени Fusion и Тaurus и да възроди името Falcon, което от доста години не се използва от бранда. Разбира се, автомобил с такова име има в Австралия, но бъдещето му също не е много ясно.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт