728 x 90

Range Rover покорява върхове на лукса с SV Bespoke

Range Rover задава „нов стандарт за модерен лукс“ с въвеждането на системата за персонализиране SV Bespoke, предлагаща на клиентите по-високи нива на индивидуализация и изтънченост Range Rover е първообраз на луксозен SUV, който служи за пример вече повече от 50 години, съчетавайки спокоен комфорт и стабилност с неудържима проходимост. Програмата за  персонализация SV Bespoke е

Range Rover задава „нов стандарт за модерен лукс“ с въвеждането на системата за персонализиране SV Bespoke, предлагаща на клиентите по-високи нива на индивидуализация и изтънченост

Range Rover е първообраз на луксозен SUV, който служи за пример вече повече от 50 години, съчетавайки спокоен комфорт и стабилност с неудържима проходимост. Програмата за  персонализация SV Bespoke е налична за моделите Autobiography и SV, а редица подобрения в цялата гама поддържат статута на Range Rover на един от най-желаните луксозни SUV модели в света.

Допълнителните обновявания при Range Rover включват най-новото поколение инфо-развлекателна система Pivi Pro, а новите plug-in електрически хибриди са по-мощни от всякога. Range Rover SV за първи път е наличен и с електрическа хибридна система за версията с дълго междуосие, а флагманският V8 се отличава с технология „мек хибрид“ за подобрена икономичност. При ексклузивния Range Rover SV е въведен нов вариант с 615 к.с. максимална мощност.

„Range Rover е синоним на ексклузивност и лукс. Сега, с SV Bespoke, ние каним нашите най-взискателни клиенти да станат създатели на своя истински уникален автомобил – като изберат покритията, които желаят, водени от нашия дизайнерски екип. Чрез съчетаване на усъвършенствана персонализация с несравнима изтънченост и ненадмината проходимост, Range Rover продължава да предлага най-върховен модерен лукс“ коментира Джералдин Ингам, управляващ директор в Range Rover.


SV Bespoke

SV Bespoke представлява върхът в персонализацията и се предлага за Range Rover Autobiography и Range Rover SV. За да постигнат своята перфектна спецификация, клиентите могат да подберат желаните характеристики за своя Range Rover в SV Bespoke Commissioning Suite в Обединеното кралство, да посетят избрани глобални дилърства или – за максимално удобство, да завършат своята поръчка онлайн чрез ексклузивна виртуална услуга.

SV Bespoke осигурява достъп до огромно разнообразие от материали и покрития за интериора и екстериора. Клиентите следват уникален и всеобхватен съзидателен процес от седем стъпки, при който се определят цветове, теми, ексклузивни SV опции, материали, фурнири и покрития, индивидуализация и персонализация. Всеки завършен автомобил обещава да бъде уникален като своя създател, а подбраните от дизайнерския екип на Range Rover комбинации са на разположение да помогнат на клиентите в сбъдването на мечтите им.

За интериора се предлагат до 391 цветови решения за материалите, а подбраната палитра на боите SV Bespoke съдържа над 230 цвята със сатинирани или гланцирани покрития. Като алтернатива SV Bespoke може да възпроизведе всяка заявка за екстериорен цвят, с което осигурява безгранични възможности за индивидуалност.

Нивото на майсторство, предоставено от експертите в SV Bespoke, проличава във вниманието към детайла, проявено в надписа на предния капак и задната врата на Range Rover, който се предлага с редица покрития от благороден метал, включително 24-каратово злато.  


Разширен избор от силови агрегати

Широката гама силови агретати на Range Rover също е увеличена. Мощните и ефективни plug-in хибридни двигатели съдържат нов 160 кВт електрически мотор, който в съчетание с 3.0-литровия 6-цилиндров бензинов двигател Ingenium отдава 550 к.с. и 460 к.с. съответно за P550e и P460e  – повишение в сравнение с досегашните 510 к.с. и 440 к.с.

Усъвършенстваната технология осигурява подобрено ускорение в електрически режим, намалявайки времето за достигане до 100 км/ч само с електрическа мощност с 5,0 секунди. С използване на двата енергийни източника P550e може да спринтира от 0 до 100 км/ч за 5,0 секунди, в сравнение с 5,5 секунди преди. Системите осигуряват CO2 емисии от 16 г/км с пробег в изцяло електрически режим до 121 км – повишение спрямо 113 км – предоставяйки очакван реален пробег до 94 км.Електрическата хибридна технология сега за първи път е достъпна при Range Rover SV с дълго междуосие. Клиентите имат опцията да изберат 4-местния дизайн на удължената каросерия, съчетан с опцията SV Signature Suite и ефективна електрическа хибридна мощност, представляваща върховния лукс на Range Rover.

Бензиновият двигател V8 MHEV с два турбокомпресора е въведен и при Range Rover SV, който се отличава с увеличена системна мощност от 615 к.с. и 750 Нм въртящ момент.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт