728 x 90

Honda вкара 192 "коня" в косачка за трева (видео)

    Хонда представи нова версия на своята косачка за трева под името Mean Mower Mk. 2. Също така в проекта участие взима партньорът на японския бранд – British Touring Car Championship Team Dynamics. От компянията вече се явява най-бързата сенокосачка в света, която трябва да подобри официалния рекорд на предишния модел на Honda. Mean Mower Mk.

    Хонда представи нова версия на своята косачка за трева под името Mean Mower Mk. 2. Също така в проекта участие взима партньорът на японския бранд – British Touring Car Championship Team Dynamics. От компянията вече се явява най-бързата сенокосачка в света, която трябва да подобри официалния рекорд на предишния модел на Honda.

    Mean Mower Mk. 2 е оборудван с 1,0-литров бензинов двигател. Мощността на мотора съставлява 192 конски сили. С такъв агрегат косачката за трева ще може да се развива скорост до 215 км/ч.

    В най-скоро време се очаква машината на излезе на пистата в опит за рекордно постижение. Тя ще бъде управлявана от Джесика Хоукинс. Предишната модификация на Mean Mower влезе в Кингата на рекордите "Гинес" с топ постижение от 187,6 км/ч и 140 км/ч средна скорост.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт