728 x 90

УАЗ показа семеен товаро-пътнически фургон

Върху машината са работили специалисти от Уляновския автомобилен завод съвместно с фирма "Автодом". Модифицираният фургон позволява да се превозват едновременно товари и от пет до осем места. За "УАЗ Профи" са създадени няколко варианта надстройки от стъкловлакно, които се закрепват върху шасито на камиончето. Една от модификациите за комфортни пътешествия е оборудвана с допълнителна топло-

Върху машината са работили специалисти от Уляновския автомобилен завод съвместно с фирма "Автодом". Модифицираният фургон позволява да се превозват едновременно товари и от пет до осем места. За "УАЗ Профи" са създадени няколко варианта надстройки от стъкловлакно, които се закрепват върху шасито на камиончето.

Една от модификациите за комфортни пътешествия е оборудвана с допълнителна топло- и шумоизолация и отопление на салона, седалките имат триточкови колани за безопасност. "Семейният" УАЗ-1288 постоянно задвижване може да се поръча с подвижна и стационарна преграда, както и количество седалки за пет, седем или осем човека.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт