728 x 90

Бонус от 600 литра за супер влекача Volvo FH16 XXL

Става дума не за увеличаване на горивото на тира, а за увеличаване на спалното място в кабината на Globetrotter FH16, представена от Volvo Trucks. Сега на пространството за екипажа в камиона може да завидят пътниците и на луксозните лимузини. Влекачи с кабина Globetrotter XXL нямаше в продажба около 5 години и сега те се завръщат

Става дума не за увеличаване на горивото на тира, а за увеличаване на спалното място в кабината на Globetrotter FH16, представена от Volvo Trucks. Сега на пространството за екипажа в камиона може да завидят пътниците и на луксозните лимузини.

Влекачи с кабина Globetrotter XXL нямаше в продажба около 5 години и сега те се завръщат в ново по-просторно и комфортно изпълнение, предназначено за камиони Волво от сериите FH и FH16.

Откъде се получава бонус пространството. Първо, отделението за отдих и сън вече е с бонус 25 см. Второ, това е използвано за увеличаване размера на матрака – 13 см в дължина и 25 см в широчина. Или по друг начин казано, леглото вече с размер king size, ако се използва хотелската терминология.

Освен по-голямото пространство и повечето "въздух" в кабината, увеличение има и в допълнителното пространство за съхранение на различни неща под матрака. Теглото на версията Globetrotter XXL е увеличено само със 145 килограма.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт