728 x 90

Truck Expo 2019: Пикапът на Mahindra с евродебют в София

Поредното издание на легендарния Mahindra GOA пристигна в България специално за тазгодишното издание на Truck Expo 2019. Пикапът идва у нас броени дни преди европейската си премиера, която ще се състои на 25 юни. Goa Plus напълно отговаря на нуждите на бизнеса във всичките му аспекти. Нещо повече – той ще бъде верен ваш приятел

Поредното издание на легендарния Mahindra GOA пристигна в България специално за тазгодишното издание на Truck Expo 2019. Пикапът идва у нас броени дни преди европейската си премиера, която ще се състои на 25 юни.

Goa Plus напълно отговаря на нуждите на бизнеса във всичките му аспекти. Нещо повече – той ще бъде верен ваш приятел и в забавленията. Предлага се в четири възможни вариации – варианти със задно предаване или четири задвижващи колела, съответно и с единична или двойна кабина. Дължината на товарния леген достига до 2294 мм, а 2,2-литровият му турбодизелов силов агрегат с с макс. мощност 140 к.с. се отличава с изключителна икономичност.
 
Екземплярът, който ще участва в изложението, е демонстрационен модел за изложения. Очакваме и напълно завършения му сериен вариант след европейската премиера на модела, като цените ще бъдат обявени на по-късен етап. Посетителите на Truck Expo ще могат да го видят на щанда на Астреко Моторс, официален представител на Mahindra за българския пазар.

Марката е най-големият автомобилен производител от Индия с над 70-годишна история зад гърба си. От 2015 г. към портфолиото на Mahindra се присъедини и италианската дизайнерска фирма Pininfarina. Това е нов белег на международната експанзия на компанията, тъй като преди това компанията закупи и южнокорейския производител SsangYong. С инвестициите на Mahindra, Automobili Pininfarina ще проектират, конструират и произвеждат високотехнологични продукти, с екстремни характеристики, луксозни електрически автомобили за най-претенциозните световни клиенти.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт