728 x 90

По-голям електрически пробег за хибридния Volkswagen Passat

Обновената версия на Volkswagen Passat поетапно навлиза в продажба в Европа. В моделната гама откриваме и плъг-ин хибриден модел, който сега може да се похвали с по-голям пробег на ток спрямо версията преди фейслифта. Благодарение на по-голяма 13-кВтч батерия, комбито може да измине до 56 километра на електрическа енергия измерено по актуалния цикъл WLTP. Не

Обновената версия на Volkswagen Passat поетапно навлиза в продажба в Европа. В моделната гама откриваме и плъг-ин хибриден модел, който сега може да се похвали с по-голям пробег на ток спрямо версията преди фейслифта.

Благодарение на по-голяма 13-кВтч батерия, комбито може да измине до 56 километра на електрическа енергия измерено по актуалния цикъл WLTP.

Не може да се направи директна съпоставка между възможностите на колата в това отношение преди и след обновлението, тъй като старият модел бе измерен по цикъла NEDC, който дава далеч по-оптимистични резултати. Там стойността беше 70 километра.

Останалата част от задвижващата система остава непроменена. Passat GTE разполага с 1.4-литров турбо бензинов мотор, който се подпомага от електромотор за системна мощност от 215 к.с. и 400 Нм въртящ момент.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт