728 x 90

Първият елкросоувър на Ford ще се казва Mustang Mach-E

Форд сложи край на слуховете и официално обяви, че първият електрокросоувър на марката ще се появи в продажба под наименованието Mustang Mach-E. Също така беше публикувана и емблемата на новия елмобил, който ще дебютира на предстоящия Автосалон Лос Анджелис 2019. Освен това, в Мрежата се появиха и снимки на прототипа Ford Mustang Mach-E с минимален

Форд сложи край на слуховете и официално обяви, че първият електрокросоувър на марката ще се появи в продажба под наименованието Mustang Mach-E. Също така беше публикувана и емблемата на новия елмобил, който ще дебютира на предстоящия Автосалон Лос Анджелис 2019.

Освен това, в Мрежата се появиха и снимки на прототипа Ford Mustang Mach-E с минимален камуфлаж. От тях е видно, че дизайнерите са се постарали да направят модела максимално близък с традиционното купе Mustang – сходна оптика и линия на странично остъкляване.

Електрическият кросоувър ще получи два версии тягови батерии – със запас от ход 484 и 600 км (по цикъла WLTP). Всеки елмобил ще бъде снабден със система за бърза зарядка с мощност до 150 кВт, което ще позволи да се попълни празния акумулатор на 10% за 10 минути, а на 80 процента – за 45 минути.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт