728 x 90

200 000 поръчки за Tesla Cybertruck в първите дни

Само няколко дни след официалния дебют на Tesla Cybertruck през миналата седмица цифрите за интереса към машината са впечатляващи. Лично основателят и идеолог на калифорнийската фирма, Илон Мъск, разкри в Twitter, че вече са били получени над 200 000 поръчки за пикапа. Първият туит по темата е от преди два дни, когато бяха обявени 146

Само няколко дни след официалния дебют на Tesla Cybertruck през миналата седмица цифрите за интереса към машината са впечатляващи.

Лично основателят и идеолог на калифорнийската фирма, Илон Мъск, разкри в Twitter, че вече са били получени над 200 000 поръчки за пикапа.

Първият туит по темата е от преди два дни, когато бяха обявени 146 000 заявки. Преди няколко часа бе пуснато второ съобщение в социалната мрежа, който просто потвърждава числото 200 000.

Мъск също така коментира, че до момента не е правена каквато и да е реклама за модела.

Важно е тук да споменем, че в момента клиентите могат единствено да оставят първоначален депозит в размер на 100 долара, който не може да се нарече точно поръчка. По-скоро говорим за резервация за пикапа, който ще влезе в производство чак в края на 2021 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт