728 x 90

Концептът Hongqi E115 отива на конвейер

Китайската компания Hongqi, известна като производител на ръководителите в държавата, ще пусне в серия джипката E115, концептуалната версия на която беше представена по време на Автосалон Франкфурт 2019. Върху дизайна на електрическия модел е работил бившият шеф-дизайнер в Rolls-Royce Жил Тейлър. Благодарение на него в Hongqi E115 има масивна предна "решетка", стилна светодиодна оптика и

Китайската компания Hongqi, известна като производител на ръководителите в държавата, ще пусне в серия джипката E115, концептуалната версия на която беше представена по време на Автосалон Франкфурт 2019. Върху дизайна на електрическия модел е работил бившият шеф-дизайнер в Rolls-Royce Жил Тейлър. Благодарение на него в Hongqi E115 има масивна предна "решетка", стилна светодиодна оптика и съединени в широка светодиодна лента задни фарове.

Концептът притежава масивни джанти, видеокамери вместо странични огледала… И много хром. Интериорът във Франкфурт не беше показан, но може да не се съмняваме, че в серийния Hongqi E115 ще има минимум два цифрови дисплея и скъпа кожа.

Що се касае силовата установка, то, както вече беше казано, Hongqi E115 е електрически кросоувър. Бройката на елмоторите обаче не е известна засега. За концепта се съобщаваше, че ускорява от място до "стоте" за по-малко от 4,0 секунди, а едно зареждане на батерията стига за 600 км пробег. Серийната версия на Hongqi E115 ще бъде представена още през 2020 година.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт