728 x 90

Nissan с нов електрически ван e-NV200 XL за Европа

В партньорство с Voltia, Nissan лансира нов чисто електрически автомобил за бизнеса на Стария Континент. Разширявайки лекотоварната си гама с нулеви емисии, Nissan e-NV200 XL Voltia е оптимизиран за доставки до крайни клиенти в градска среда. С товароносимост от 8 кубични метра, новият модел може да поеме два пъти по-голям полезен товар, спрямо стандартния e-NV200.

В партньорство с Voltia, Nissan лансира нов чисто електрически автомобил за бизнеса на Стария Континент.

Разширявайки лекотоварната си гама с нулеви емисии, Nissan e-NV200 XL Voltia е оптимизиран за доставки до крайни клиенти в градска среда. С товароносимост от 8 кубични метра, новият модел може да поеме два пъти по-голям полезен товар, спрямо стандартния e-NV200. Лесният достъп до товарния отсек през задните врати осигурява възможност за качване и превоз на товари с голяма височина.

Снабден с 40kWh батерия и интелигентна технология за управление на енергията, e-NV200 XL Voltia засилва ангажимента на Nissan към развитие на лекотоварните автомобили за доставки в градска среда. Със своите производствени мощности във Франция, Обединеното Кралство и Словакия, Voltia е идеалният партньор за развитие на подобни инициативи, с възможност да произведе 10 000 единици за европейския пазар.

 

Използвайки мрежа от производствени партньори, микробусите ще се произвеждат в три европейски държави. Gruau ще наблюдава производството за Западна Европа във Франция, докато Bevan Group през Wednesbury ще улесни производството за Британските острови и Ирландия. Hollen в Trnava, Словакия, ще поеме отговорност по отношение на производството за Централна и Източна Европа.
Всеки един от производителите ще продължи да разширява това интегрирано партньорство, като си сътрудничи тясно по отношение на маркетинга и свързаните с него дейности на целия континент.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт