728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Ford въвежда автоматичен електрически режим на плъг-ин моделите Custom

  Благодарение на нова технология на Ford, зареждаемите (plug-in) хибридни лекотоварни автомобили на марката ще предложат автоматично превключване в изцяло електрически режим на работа, за да осигурят по-чист въздух там, където е най-необходим. Използвайки данните за местоположение, лекотоварните Transit Custom Plug-In Hybrid (PHEV) и пътническите Tourneo Custom Plug-In Hybrid (PHEV) автоматично ще превключват на електричество в

  Благодарение на нова технология на Ford, зареждаемите (plug-in) хибридни лекотоварни автомобили на марката ще предложат автоматично превключване в изцяло електрически режим на работа, за да осигурят по-чист въздух там, където е най-необходим.

  Използвайки данните за местоположение, лекотоварните Transit Custom Plug-In Hybrid (PHEV) и пътническите Tourneo Custom Plug-In Hybrid (PHEV) автоматично ще превключват на електричество в предварително зададени градски зони за движение на превозни средства с нулеви вредни емисии и такива с чести задръствания, като с това ще спомагат за чистотата на въздуха по градските улици.

  Прочети още:
  NIO ET7 е луксозен електрически седан с пробег до 1000 км

  Тази технология за „нулеви“ географски зони ще се прилага не само за централните градски части. Шофьорите на автомобили Custom Plug-In Hybrid ще могат и сами да създават „зелени зони“, за да насърчат шофирането с ниски емисии около места като училища, детски площадки и търговски центрове.

  След напускане на контролираната зона, автомобилът автоматично ще преминава към най-подходящия режим на движение за следващия етап от пътуването – например ще използва  бензиновия EcoBoost двигател, за да генерира в движение електрическа енергия и зареди батерията си.

   

  Autoclub.bg
  ADMINISTRATOR
  ПРОФИЛ

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget