728 x 90

Плъг-ин хибрид и 6-цилиндров дизел за Land Rover Defender

Land Rover Defender вече разполага с усъвършенствани нови двигатели, ново ниво на оборудване и повече опции за новата моделна година.  За 2021 моделна година, усъвършенстваният нов плъг-ин хибрид (PHEV) модел – P400e – ще бъде този, който да направи иконичния всъдеход още по-желан. Комбинирайки мощен 2.0-литров четирицилиндров бензинов двигател и 105-кВ електрически мотор, 404-те к.с.

Land Rover Defender вече разполага с усъвършенствани нови двигатели, ново ниво на оборудване и повече опции за новата моделна година. 

За 2021 моделна година, усъвършенстваният нов плъг-ин хибрид (PHEV) модел – P400e – ще бъде този, който да направи иконичния всъдеход още по-желан. Комбинирайки мощен 2.0-литров четирицилиндров бензинов двигател и 105-кВ електрически мотор, 404-те к.с. на P400e ще доставят изключителен въртящ момент с нискък разход на гориво, с емисии на CO2 от само 74 г/км и комбиниран разход на гориво от 3.3 л/100 км. С новия Defender потребителите ще могат да шофират в изцяло електрически режим до 43 км., включително офроуд, където непосредственият въртящ момент от електрическия мотор прави модела още по-способен.

Наред с новия P400e, мощният и ефективен редови шестцилиндров дизелов двигател Ingenium на Land Rover се присъединява също към гамата. Силното представяне, плавните реакции и усъвършенстването се комбинират, за да доставят още един Defender, който е универсален автомобил от световна класа на пътя и ненадминат експерт извън пътя.

Разположен на върха на гамата, D300 осигурява подобрена мощност и въртящ момент, с 300 к.с. и 650 Нм въртящ момент, ускорявайки от 0-100 км/ч за 6.7 секунди при Defender 90. По-високият въртящ момент означава, че Defender D300 осигурява безпроблемно представяне както на пътя, така и извън него, перфектно пасвайки на твърдия характер на Defender.

Новото ниво на оборудване X-Dynamic е достъпно както за Defender 90, така и за 110, предлагайки разнообразие от дизайнерски детайли както в екстериора, така и интериора, които отразяват огромните възможности на модела и гарантират, че той ще се откроява сред тълпата.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт