728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Следващата стъпка на Tesla – Индия през 2021 г.

  Макар и не точно официално, Илон Мъск потвърди, че Tesla ще навлезе в индийския пазар още догодина. Това стана в серия от туитове между него и фенове на марката от Индия. В част от отговорите си Мъск простичко каза "да" на страната и й благодари за търпението. В друго съобщение в мрежата той потвърди, че

  Макар и не точно официално, Илон Мъск потвърди, че Tesla ще навлезе в индийския пазар още догодина. Това стана в серия от туитове между него и фенове на марката от Индия.

  В част от отговорите си Мъск простичко каза "да" на страната и й благодари за търпението. В друго съобщение в мрежата той потвърди, че това ще се случи още през 2021 година.

  Прочети още:
  Ford S-Max и Galaxy получиха хибридни 2.5 мотори

  Със сигурност роля в решението на калифорнийската фирма играе и желанието на индийското правителство да подпомага компаниите, които произвеждат батерии в страната.

  От кабинета на премиера Нарендра Моди са заделили над 4.5 милиарда евро за целта, като ще стимулират компании, ангажирани по един или друг начин с производството на електромобили или батерии за тях на територията на Индия.

   

  Autoclub.bg
  ADMINISTRATOR
  ПРОФИЛ

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *