728 x 90

Бавят колата на Apple до 2021 г.?

    Изглежда работата по създаването на първия автомобил с марка Apple ще отнеме повече време от очакваното. Досега се смяташе, че развойната дейност ще приключи към края на десетилетието, но сега става ясно, че возилото ще се появи през 2021 или 2022 година. Информацията идва от бивш служител на компанията, който за кратко е бил част

    Изглежда работата по създаването на първия автомобил с марка Apple ще отнеме повече време от очакваното. Досега се смяташе, че развойната дейност ще приключи към края на десетилетието, но сега става ясно, че возилото ще се появи през 2021 или 2022 година.

    Информацията идва от бивш служител на компанията, който за кратко е бил част от екипа, работещ по колата. Той съобщава, че е запознат с това докъде е стигнал проектът, наричан Titan, и че няма как работата да приключи в следващите три години.

    Смята се, че колата на Apple ще бъде с електрическо задвижване и ще има известни автономни функции. Възможно е фирмата да не продава директно продукта на клиенти, а да го предлага само като част от програма за споделяне на автомобили.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт