728 x 90

Citroen Ami One тръгва в продажба онлайн

    Citroen стартира продажбите на изцяло електрическия си модел Ami One, като търговията ще се провежда изцяло в онлайн среда. Дигиталната екосистема улеснява клиентите и им дава възможност изцяло да завършат своята поръчка само с няколко клика и преминавайки през няколко стъпки. В екип с Fnac Darty френската марка си поставя за цел да стигне до

    Citroen стартира продажбите на изцяло електрическия си модел Ami One, като търговията ще се провежда изцяло в онлайн среда. Дигиталната екосистема улеснява клиентите и им дава възможност изцяло да завършат своята поръчка само с няколко клика и преминавайки през няколко стъпки.

    В екип с Fnac Darty френската марка си поставя за цел да стигне до клиентите на място, максимално близо до техния лайфстайл. Citroën споделя с Fnac и Darty желанието да предостави лесен достъп до отговорна мобилност. 

    Всеки клиент може да персонализира своя модел Ami според нуждите си и да избере подходяща оферта за ползването му – от дългосрочен наем, стартиращ от 19.99€ на месец до покупка с начална цена 6,000€ (след приспадане на 900€ екологичен бонус).

    Общите условия на договора за продажба, условията за ползване на уебсайта, условията на договора за сервизно обслужване My Ami Care, срокове на доставка и гаранция при дългосрочен наем са публикувани и могат да бъдат свалени от сайта. 

    При нужда от съдействие на разположение е Ami Platfo кол център, достъпен от понеделник до събота от 10 до 20 часа.

    На този етап услугата е достъпна само за френския пазар.

    Що се отнася до самата кола, дължината на елмобила съставлява общо 2,41 м, широчината – 1,39 м, а височината – 1,52 метра. Благодарение на тези размери завиването на електрокара съставлява само 7,20 метра, което го прави много маневрен. Джантите на малкия автомобил са 14-цолови, като те са създадени специално за него.

    Елмобилът Citroen Ami се захранва от литиево-йонен акумулатор за 5,5 кВт/ч, стигащ за преход от 70 км без презареждане с максимална скорост 45 км/ч. Блокът с батериите е разположен под пода, а за пълното му зареждане от обикновена розетка са необходими три часа. Презареждане може да се извърши и от обществен терминал (при наличие на съответния кабел).

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт