728 x 90

BMW: Плъг-ин хибридите комбинират най-доброто от два свята

    В интервю Питър Нота, член на борда на директорите на BMW, Клиенти, Марки, Продажби, говори за преимуществата на Plug-in хибридите, бъдещето на технологията и за това какви са очакванията към регулаторите. "Plug-in хибридите съчетават най-доброто от два свята. От една страна, в електрически режим можете да се движите из града много тихо и с нулеви

    В интервю Питър Нота, член на борда на директорите на BMW, Клиенти, Марки, Продажби, говори за преимуществата на Plug-in хибридите, бъдещето на технологията и за това какви са очакванията към регулаторите.

    "Plug-in хибридите съчетават най-доброто от два свята. От една страна, в електрически режим можете да се движите из града много тихо и с нулеви локални емисии. От друга страна, двигателят с вътрешно горене разгръща пълния си потенциал при дълги пътувания," коментира Нота в интервю за прес портала на баварската марка.

    "Тоест в комбинация двата двигателя предлагат оптимално съчетание от ефективност, динамика и комфорт. Един хибриден автомобил е подходящ за клиентите най-вече тогава, когато те например пътуват електрически до работното място, а понякога шофират и на дълги разстояния и поддържат в домакинството си само един автомобил. При редовно зареждане у дома и на работното място, шофирането на такъв автомобил е много по-изгодно в сравнение с автомобил с конвенционално задвижване," добавя той.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт