728 x 90

Прекарайте 45 минути с VW ID.3 – подробно видео ревю

    Макар и електрическият Volkswagen ID.3 да е на практика изчерпан за България за тази година, марката предлага възможност за запазване на бройка за тиража през 2021 година. Ако все още не сте сигурни в избора си, предлагаме ви ново видео, което ще ви покаже модела в най-малките му подробности. 45-минутният клип е дело на немския

    Макар и електрическият Volkswagen ID.3 да е на практика изчерпан за България за тази година, марката предлага възможност за запазване на бройка за тиража през 2021 година.

    Ако все още не сте сигурни в избора си, предлагаме ви ново видео, което ще ви покаже модела в най-малките му подробности.

    45-минутният клип е дело на немския YouTube канал Autogefühl и ни приближава максимално до електромобила – отвън, отвътре и на шофьорското място.

    Наскоро от Volkswagen обявиха, че четири седмици след началото на поръчките на лимитирания дебютен модел ID.3 1ST Edition за клиентите, направили предварителни резервации, поръчките започват и за широката аудитория в България. Сега всички желаещи могат да избират между трите предварително конфигурирани версии на модела ID.3 1ST Еdition.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт