728 x 90

Audi се отказва от Меси и Барселона

    Една от големите новини миналата година беше спонсорският договор на Audi с Барселона и автомобилите, които марката предостави на Лионел Меси и компанията. Аржентинецът кара Audi RS6 Avant Performance, Иван Ракитич – Q7, Серхио Бускетс – R8 Coupe V10 Plus, Жерар Пике – същата кола като Меси, Луис Суарес – също и т.н. Сега обаче

    Една от големите новини миналата година беше спонсорският договор на Audi с Барселона и автомобилите, които марката предостави на Лионел Меси и компанията. Аржентинецът кара Audi RS6 Avant Performance, Иван Ракитич – Q7, Серхио Бускетс – R8 Coupe V10 Plus, Жерар Пике – същата кола като Меси, Луис Суарес – също и т.н.

    Сега обаче Audi развали договора си с Барселона и иска футболистите и треньорите да върнат всички автомобили, получени по силата на този рекламен договор. Точната причина за развалянето на договора все още не е обявена, но в испанските медии се появи версия, че това е станало, тъй като играчите на Барселона твърде често са били засичани с автомобили на други марки.

    Предполага се, че след скоропостижния край на отношенията с Audi, Барселона няма да остане без автомобилен спонсор, дори каталунският клуб няма да напусне малкия свят на VW Group. Най-вероятно на мястото на Audi ще дойде новата испанска марка на SEAT – Cupra, която е специализирана в създаването на по-спортни коли и кросоувъри, която също така е насочена и към хибридите и електромобилите.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт