728 x 90

Новият Corvette е на практика разпродаден за първата година

Интересът около чисто новото осмо поколение на Chevrolet Corvette е невероятно висок. Само за няколко дни след премиерата на модела американците са успели да разпродадат почти целия му тираж за първата моделна година. Хора от компанията потвърдиха пред американски медии, че поръчките буквално валят. Очаква се до няколко дни абсолютно целият производствен тираж за първата

Интересът около чисто новото осмо поколение на Chevrolet Corvette е невероятно висок. Само за няколко дни след премиерата на модела американците са успели да разпродадат почти целия му тираж за първата моделна година.

Хора от компанията потвърдиха пред американски медии, че поръчките буквално валят. Очаква се до няколко дни абсолютно целият производствен тираж за първата година да бъде резервирана.

За да отговори на търсенето, Chevrolet инвестира над 700 милиона долара в завода си в Кентъки, който ще отговаря за сглобката на Corvette C8. Това вливане на средства осигури работа на още 400 служители на поточните линии.

Интересното е, че все още няма конкретна ценова листа за суперколата с двигател в средата. Chevrolet обяви, че базовата версия ще започва от под 60 000 долара, но не е ясно колко ще струват по-скъпите варианти.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт