728 x 90

Cupra вади нов концепт във Франкфурт, вижте интериора

Cupra, спортната марка на SEAT, се готви да представи чисто нов концептуален автомобил по време на изложението във Франкфурт през септември. Машината ще бъде изцяло електрическа и ще загатва за бъдещите серийни разработки на бранда с подобно задвижване. Името засега не е ясно, но вече можем да хвърлим поглед към части от кабината. Тийзър изображение

Cupra, спортната марка на SEAT, се готви да представи чисто нов концептуален автомобил по време на изложението във Франкфурт през септември.

Машината ще бъде изцяло електрическа и ще загатва за бъдещите серийни разработки на бранда с подобно задвижване. Името засега не е ясно, но вече можем да хвърлим поглед към части от кабината.

Тийзър изображение разкрива, че студията ще има ориентиран към шофьора кокпит с изцяло дигитално табло. Воланът има доста нетрадиционна форма, а логото в центъра му е осветено.

Интересното е, че концептът ще смесва традиционни SUV черти с далеч по-агресивни форми от спортно купе. Всичко ще стане ясно на 10 и 11 септември, когато са дните за пресата по време на салона във Франкфурт.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт