728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Изглежда все пак ще има VW Arteon Shooting Brake

  В прес материал на немски език, внасящ детайли за бъдещето на завода на Volkswagen в Емден, немската марка загатна за възможността да видим Shooting Brake версия на луксозния модел Arteon. От фирмата обясняват, че Passat и неговите производни, между които е именно Arteon, ще останат на монтаж във фабриката до 2023 година. След това производството

  В прес материал на немски език, внасящ детайли за бъдещето на завода на Volkswagen в Емден, немската марка загатна за възможността да видим Shooting Brake версия на луксозния модел Arteon.

  От фирмата обясняват, че Passat и неговите производни, между които е именно Arteon, ще останат на монтаж във фабриката до 2023 година. След това производството ще се измести в Чехия.

  Прочети още:
  Новият Honda HR-V идва през февруари с хибридно задвижване

  За кратко се споменава нов член на семейството, като немски медии разчитат посланието като задаваща се стилна комби версия на Arteon. Дали това е коректна информация, предстои да видим до месеци.

  Когато следващото поколение Passat дебютира, заедно с новия Skoda Superb, двата модела вече ще се сглобяват в Квасини, Чехия, за да бъдат освободени производствени мощности за електрически автомобили в Емден.

  Autoclub.bg
  ADMINISTRATOR
  ПРОФИЛ

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *