728 x 90

Edition M Heritage е лебедовата песен на сегашното поколение BMW M4

BMW работи усилено по ново поколение М3 и М4, но сегашните версии на двата модела са все още в продажба. Това ще се промени относително скоро, но междувременно спортното купе получи специална лимитирана версия. Става дума за M4 Edition M, който ще се произведе в тираж от само 750 бройки, всички с твърд покрив. Серията

BMW работи усилено по ново поколение М3 и М4, но сегашните версии на двата модела са все още в продажба. Това ще се промени относително скоро, но междувременно спортното купе получи специална лимитирана версия.

Става дума за M4 Edition M, който ще се произведе в тираж от само 750 бройки, всички с твърд покрив. Серията чества постиженията на М дивизията през годините и най-вероятно ще бъде последният специален модел от сегашното поколение М4.

Клиентите ще могат да избират между три цвята за возилото – Laguna Seca Blue, Velvet Blue и Imola Red II, а на разположение са и 20-цолови лети джанти с гуми Michelin с размери 265/30 R20 отпред и 285/40 R20 отзад.

Специалната серия е окомплектована и с Competition Package, което означава, че мощността е 444 к.с., а въртящият момент е 550 Нм. Те са достатъчни за спринт от място до 100 км/ч в рамките на 3.8 секунди.

Окачването и кормилният механизъм имат нови настройки, които трябва да осигурят дори по-директно усещане зад волана. 

Продажбите на модела започват към края на годината, като цените ще бъдат обявени скоро.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт