728 x 90

Mercedes-Maybach GLS идва до края на годината с V12 мотор

Daimler се готви за лансирането на най-луксозния всъдеход в своята история. Чрез дивизията Maybach немците ще пуснат на пазара доработена версия на новия Mercedes-Benz GLS, която ще се превърне в най-скъпия автомобил, произвеждан в САЩ. Според актуални репортажи по темата, повдигнатата машина ще предлага ниво на комфорт съизмеримо с този на S-Class Maybach. В интериора

Daimler се готви за лансирането на най-луксозния всъдеход в своята история. Чрез дивизията Maybach немците ще пуснат на пазара доработена версия на новия Mercedes-Benz GLS, която ще се превърне в най-скъпия автомобил, произвеждан в САЩ.

Според актуални репортажи по темата, повдигнатата машина ще предлага ниво на комфорт съизмеримо с този на S-Class Maybach. В интериора ще могат да бъдат поставени пет или четири седалки, а екстериорът ще предлага отличителни белези спрямо стандартния GLS.

Голямата новина под капака ще бъде поставянето на 12-цилиндров мотор. 6.0-литровово битурбо на марката скоро ще бъде пенсионирано и GLS Maybach ще бъде едно от последните му приложения.

Сглобката ще се извършва в Алабама, а доставките ще започнат към края на следващата година. Предполагаемата стартова цена е близо 200 000 долара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт