728 x 90

Peugeot Boxer 4×4 Concept отправя предизвикателства

Притежаващият изразителен стил, иновативни материали и 720 000 продадени бройки от лансирането си досега, Peugeot Boxer ще бъде участник във VDL 2019 – Салон за автомобили за свободното време. За новата си роля той е значително променен и разчупва стереотипа с комбинация от WANDERLUST GREEN, MINT, Alcantara в цвят GREVAL Grey и бял естествен минерал

Притежаващият изразителен стил, иновативни материали и 720 000 продадени бройки от лансирането си досега, Peugeot Boxer ще бъде участник във VDL 2019 – Салон за автомобили за свободното време. За новата си роля той е значително променен и разчупва стереотипа с комбинация от WANDERLUST GREEN, MINT, Alcantara в цвят GREVAL Grey и бял естествен минерал АРАГОНИТ.
 
Наследник на Peugeot Rifter 4×4 Concept, той също е проектиран да преодолява всякакъв тип терени със задвижване на всички колела от DANGEL, специфични гуми и по-висок пътен просвет. За да осигури цялостно преживяване, неговата обитаема площ от 10 кв. метра, създадена съвместно със специалистите BRAVIA MOBIL, е оборудвана да побере до 3-ма души дългосрочно.

Нещо повече – той може да превози електрически планински велосипед Peugeot eM02 FS Powertube и канадско кану на покривните си рейки. Peugeot Boxer 4×4 Concept ще има световна премиера на Салона за за автомобили за свободното време, който ще се състои в Льо Бурже от 28 септември до 6 октомври 2019 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт