728 x 90

Skoda Octavia RS и Scout идват догодина

    Skoda финишира работата си новото поколение Octavia съвсем скоро като дебютът на машината е насрочен за 11 ноември тази година. Още догодина пък ще видим някои от най-разпространените модификации на бест селъра от Чехия. Става дума за Octavia RS и Octavia Scout, които ще се присъединят към моделната гама през втората половина на 2020 година.

    Skoda финишира работата си новото поколение Octavia съвсем скоро като дебютът на машината е насрочен за 11 ноември тази година. Още догодина пък ще видим някои от най-разпространените модификации на бест селъра от Чехия.

    Става дума за Octavia RS и Octavia Scout, които ще се присъединят към моделната гама през втората половина на 2020 година. Пазарният старт може да се очаква след около 12 месеца от днес.

    Scout ще следва вече познатата ни рецепта – повдигнато окачване, двойно предаване и предпазни панели по каросерията. Предвиждат се множество различни задвижващи агрегати.

    Що се отнася до Octavia RS, тази версия ще получи 2.0-литров турбо бензинов мотор с около 250 к.с. Ще има отново и дизелова спортна модификация с около 200 к.с.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт