728 x 90

Porsche 911 Carrera S и Carrera 4S вече с и ръчна скоростна кутия

След лансирането на новото поколение 911, Porsche най-накрая допълва гамата на модела и с ръчна трансмисия. Тя ще бъде достъпна за версиите Carrera S и Carrera 4S. 7-степенната "ръчка" ще се предлага като "безплатна екстра" за спортните автомобили, което означава, че ще можете да изберете нея или PDK автоматик без необходимост от доплащане. Допълнително, безплатно

След лансирането на новото поколение 911, Porsche най-накрая допълва гамата на модела и с ръчна трансмисия. Тя ще бъде достъпна за версиите Carrera S и Carrera 4S.

7-степенната "ръчка" ще се предлага като "безплатна екстра" за спортните автомобили, което означава, че ще можете да изберете нея или PDK автоматик без необходимост от доплащане.

Допълнително, безплатно ще се поставя и пакетът Sport Chrono, който добавя по-твърди тампони на двигателя, спортен режим на настройките на електронните системи и бутон за управление на режимите на движение, прикрепен към волана.

Освен това, оборудваните с ръчна кутия автомобили ще идват стандартно с механичен диференциал с ограничено приплъзване, който ще замени електронния такъв при автоматичните версии.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт