728 x 90

Mercedes-Maybach GLS иска да ви накара да забравите за Bentley Bentayga

Mercedes-Benz най-накрая има своя представител в лигата на най-скъпите и луксозни високопроходими автомобили в света. Представяме ви Maybach GLS 600 4Matic. Возилото има относително позната въшншност, тъй като се базира на последно поколение GLS. Добрата новина е, че продуктът на Maybach има характера на сериен модел, за разлика от предишното си SUV творение – лимитираният G650 Landaulet.

Mercedes-Benz най-накрая има своя представител в лигата на най-скъпите и луксозни високопроходими автомобили в света. Представяме ви Maybach GLS 600 4Matic.

Возилото има относително позната въшншност, тъй като се базира на последно поколение GLS. Добрата новина е, че продуктът на Maybach има характера на сериен модел, за разлика от предишното си SUV творение – лимитираният G650 Landaulet.

Разбира се, фокусът тук пада върху кабината. Луксът там е на ниво, което не можете да срещнете при стандартен модел на Merc, като основно за това спомага липсата на трети ред седалки. Сега налични са само четири единични и супер луксозни кресла.

Оборудването включва комплект за шампанско, подвижни масички, инфотейнмънт система за втория ред седалки и хладилник. Екстри като отопляеми, вентилирани и масажиращи седалки са част от стандартното оборудване.

Задвижването е поверено на 4.0-литров V8 битурбо мотор, чиято мощност е 550 к.с. Прогнозните стойности за ускорението от място до 100 км/ч показват спринт за 4.8 секунди.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт