728 x 90

Ford Focus се продава като топъл хляб, получи нова версия Active X Vignale

Ford се похвали с доста сериозен интерес към актуалното поколение на Focus. Цифрите ще споделим само след миг, а преди това ще ви разкажем за новото попълнение към гамата на модела. Става дума за Active X Vignale, който получава куп екстри от стандартни диодни фарове, през кожена тапицерия и head-up дисплей до двуцветна каросерия с

Ford се похвали с доста сериозен интерес към актуалното поколение на Focus. Цифрите ще споделим само след миг, а преди това ще ви разкажем за новото попълнение към гамата на модела.

Става дума за Active X Vignale, който получава куп екстри от стандартни диодни фарове, през кожена тапицерия и head-up дисплей до двуцветна каросерия с контрастен черен покрив.

Возилото стъпва на 17-цолови джанти със специален дизайн, а на борда откриваме още и система за автоматично паркиране на автомобила.

А що се отнася до продажбите, Ford реализира по един Focus в Европа на всеки 135 секунди. Грубата сметка от началото на годината до края на октомври показва доставени почти 195 000 коли. 

От пускането си на пазара новият Focus е продал над 250 000 копия като това е най-силният интерес към модела от 2015 година насам.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт