728 x 90

Дебют за новия Mercedes GLA със свежа визия

Mercedes-Benz извади последното попълнение към компактната си гама модели. Малката джипка GLA се базира на A-Class и използва нейната техника, но предлага кросоувър визия и малко повече пространство в кабината. На практика всички размери на возилото са нараснали, макар и с малко – дължина, широчина, височина и пътна следа. Това води до повече пространство в

Mercedes-Benz извади последното попълнение към компактната си гама модели. Малката джипка GLA се базира на A-Class и използва нейната техника, но предлага кросоувър визия и малко повече пространство в кабината.

На практика всички размери на возилото са нараснали, макар и с малко – дължина, широчина, височина и пътна следа. Това води до повече пространство в кабината, а напредък има и по отношение на обема в багажника.

В Европа гамата от мотори включва базов 1.33-литров турбо бензин със 161 к.с., а на разположение още са дизелов и хибриден модел. Догодина очакваме и топ версиите A45 и A45 S с 2.0-литров турбо мотор и мощност до цели 416 к.с.

Интересна екстра GLA получава директно от GLS. Става дума за режима за автомивка, който автоматично прибира огледалата, деактивира работата на автоматичните чистачки и затваря всички прозорци, включително шибидаха.

Продажбите започват от пролетта на 2020 г., когато ще бъдат обявени и цените.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт