728 x 90

Chevrolet Corvette е разпродаден за 2020 година

Дебютиралият през юли тази година Chevrolet Corvette е вече напълно разпродаден за първата си година на пазара. Това съобщи Motor Trend, позовавайки се на вътрешна информация от производителя. Детайлите не са много, но по всяка вероятност става дума само за американския пазар, което означава, че все още Corvette може да се поръча в Канада. Предвидените

Дебютиралият през юли тази година Chevrolet Corvette е вече напълно разпродаден за първата си година на пазара. Това съобщи Motor Trend, позовавайки се на вътрешна информация от производителя.

Детайлите не са много, но по всяка вероятност става дума само за американския пазар, което означава, че все още Corvette може да се поръча в Канада.

Предвидените бройки за 2020 година в САЩ са около 40 000. Сглобката на модела се бави поради стачни действия на някои от заводите на General Motors.

Очаква се монтажът да започне през първите месеци на следващата година, което пък означава ще доставките няма да стартират преди пролетта на 2020 г.

Припомняме, че новото поколение на суперколата, която вече има централен двигател, няма да се предлага официално в Европа, където Chevrolet изтегли по-голяма част от дилърствата си.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт