728 x 90

VW Arteon R-Line Edition е по-скъп от Audi A5 S Line Quattro

Volkswagen изкара нова флагманска версия на премиум ориентирания си модел Arteon. Става дума за Arteon R-Line Edition, който вече е в продажба в част от европейските страни и ще бъде произведен в лимитирана серия от само 250 коли. Седанът ще се предлага само с 2.0-литрови дизелови и бензинови мотори, между които и флагманските битурбо TDI

Volkswagen изкара нова флагманска версия на премиум ориентирания си модел Arteon. Става дума за Arteon R-Line Edition, който вече е в продажба в част от европейските страни и ще бъде произведен в лимитирана серия от само 250 коли.

Седанът ще се предлага само с 2.0-литрови дизелови и бензинови мотори, между които и флагманските битурбо TDI с 240 к.с. и 4х4 задвижване. Скоростната кутия е 7-степенен автоматик.

Лесно се забелязват черните 20-цолови лети джанти, които са налични само за лимитираната серия. В салона откриваме всички екстри за модела, от вентилирани и подгревни предни седалки до дигитално инструментно табло и адаптивни LED фарове.

Цената на модела в Германия започва от €55 970 за версия с 2.0-литров бензин и 190 к.с. За сравнение, цената на Audi A5 S Line с Quattro задвижване стартира от €52 800.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт