728 x 90

Mini представи новото кабрио Sidewalk Convertible

През 2007 г. компанията MINI пусна за пръв път кабриолет, допълнен със специален пакет Sidewalk. Сега даденият набор от подобрения е достъпен за автомобила от ново поколение, който ще постъпи в продажба през март 2020 година. Новият Mini Convertible Sidewalk се отличава с особена синя окраска на тялото – това е новият "металик" Deep Laguna,

През 2007 г. компанията MINI пусна за пръв път кабриолет, допълнен със специален пакет Sidewalk. Сега даденият набор от подобрения е достъпен за автомобила от ново поколение, който ще постъпи в продажба през март 2020 година.

Новият Mini Convertible Sidewalk се отличава с особена синя окраска на тялото – това е новият "металик" Deep Laguna, с който се контрастират лентите в края на капака. При желание, също така, може да се поръчат оттенъците Midnight Black, White Silver, Enigmatic Black, Moonwalk и Thunder Grey.

Отбелязва се, че корпусът на страничните огледала винаги е разкрасен в цвета на купето. Още една отличителна особеност на Mini Convertible Sidewalk се явява сгъваемият покрив, който получил рисунък от стрелки, "вплетени" в текстилна основа.

Да се отвори/затвори покрива са нужни само 18 секунди. Освен това, кабриото има особени 17-цолови лекосплавни двуцветни колесни джанти.

Естествено, има много различни детайли, напомнящи за особеността на дадената версия. В частност, това са накладките на антикрилата, праговете, вложка на волана и бродерия на седалките с наименованието Sidewalk.

В стандартната окомплектовка Mini Convertible Sidewalk е получил светодиодна оптика, интериорно осветление и климатроник. Новият Mini Convertible Sidewalk ще бъде достъпен в три варианта.

Това са Mini One с 1,5-литров 3-цилиндров мотор за 102 к.с., Mini Cooper със същия агрегат, но със 136 к.с., както и кабриолет върху базата на Mini Cooper S с 4-цилиндров двигател за 192 "коня". Всички двигатели се съчетават с 6-степенна "механика". Опция ще бъде 7-степенна скоростна кутия Steptronic с двоен съединител или Steptronic Sport.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт