728 x 90

Hyundai показа новата Creta

В рамките на автосалона в Индия се състоя премиерата на новия Hyundai Creta. Кросоувърът се оказа подобен на "китайския" модел ix25, сменил поколението си малко по-рано. Основната разлика е в дизайна на радиаторната решетка и джантите. Салонът официално още не е показан, но източници съобщават, че от интериора на колата за Китай той се отличава

В рамките на автосалона в Индия се състоя премиерата на новия Hyundai Creta. Кросоувърът се оказа подобен на "китайския" модел ix25, сменил поколението си малко по-рано.

Основната разлика е в дизайна на радиаторната решетка и джантите. Салонът официално още не е показан, но източници съобщават, че от интериора на колата за Китай той се отличава с различния волан, панелите на вратите, лоста за смяна на предавките и оформлението на централната конзола с тъчскрийн от 10,2 инча.

За индийския пазар в гамата на двигателите на новата Hyundai Creta влизат бензинов и дизелов агрегат с обем 1,5 л и мощност 115 к.с., както и 1,4-литров турбомотор със 140 "коня". Сред трансмисиите са шестстепенна механика, седемстепенен робот и вариатор, а задвижването е само предно.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт