728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Обновиха лекотоварния Mercedes-Benz Vito

Проверен във времето като лекотоварен "професионалист" в сферата на дребния бизнес, търговията и сервизното обслужване – в основата на успеха на автомобила Mercedes-Benz Vito стоят неговата универсалност, гъвкавост и балансирано съотношение "цена-качество". В резултат на комплексното обновяване той е станал още по-привлекателен. Особен интерес представлява притежаващия нулеви вредни емисии в своята експлоатация eVito Tourer с

Проверен във времето като лекотоварен "професионалист" в сферата на дребния бизнес, търговията и сервизното обслужване – в основата на успеха на автомобила Mercedes-Benz Vito стоят неговата универсалност, гъвкавост и балансирано съотношение "цена-качество". В резултат на комплексното обновяване той е станал още по-привлекателен.

Особен интерес представлява притежаващия нулеви вредни емисии в своята експлоатация eVito Tourer с високомоментен електрически силови агрегат и запас за преход от 421 км, както и новото поколение икономични и мощни четирицилиндрови дизелови двигатели от фамилия OM 654. Рестайлингът е засегнал още информационно-развлекателната система и спомагателните системи, както и дизайна.

Новият Mercedes-Benz Vito ще бъде достъпен за поръчка в Германия от 16 март 2020 година. Цената на модел от базово ниво – фургонът Vito в изпълнение Worker, съставлява €22 598, включително данъците. eVito Tourer ще се появи в Германия през лятото на тази година.

 

Autoclub.bg
ADMINISTRATOR
ПРОФИЛ

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *