728 x 90

Папараци показаха новото поколение на Nissan X-Trail

Нисан подготвя ново поколение на кросоувъра Nissan X-Trail. Каквито и да е официални заявления към този момент няма, но фотошпионите, както винаги, не спят и два камуфлажни прототипа бяха забелязани по улиците на Лас Вегас. Снимките на новия Nissan Rogue, както се нарича "близнакът" на X-Trail отвъд океана, бяха публикувани в Инстаграм от CocheSpias. Съдейки

Нисан подготвя ново поколение на кросоувъра Nissan X-Trail. Каквито и да е официални заявления към този момент няма, но фотошпионите, както винаги, не спят и два камуфлажни прототипа бяха забелязани по улиците на Лас Вегас.

Снимките на новия Nissan Rogue, както се нарича "близнакът" на X-Trail отвъд океана, бяха публикувани в Инстаграм от CocheSpias. Съдейки по изображенията, съществени промени в модела не са направени – изключение прави предната оптика, която става "двуетажна": мигачите са разположени над фаровете.

Благодарение на предишни шпионски снимки има малко информация и за солна. Интериорът ще бъде значително обновен, в това число таблото с приборите и по-големия екран на информационно-развлекателната система.

А ще се промени ли моторната гама – засега е неизвестно. В САЩ актуалният Nissan Roque се предлага с 2,5-литров бензинов четирицилиндров двигател за 171 к.с. и вариатор, с предно или пълно задвижване.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт