728 x 90

Откриха изоставени чисто нови модели на FIAT, Alfa Romeo и Peugeot в аржентински шоурум

На истинска находка се натъкна инвеститор от Аржентина, който наскоро се сдобил с нова земя за строеж. Преди години парцелът бил застроен с шоурум, който фалирал и обявил несъстоятелност. Когато разгледал по-подробно покупката си, новият собственик открил няколко чисто нови изоставени екземпляри на автомобили от марките Alfa Romeo, FIAT и Peugeot. Maшините включват моделите FIAT

На истинска находка се натъкна инвеститор от Аржентина, който наскоро се сдобил с нова земя за строеж. Преди години парцелът бил застроен с шоурум, който фалирал и обявил несъстоятелност.

Когато разгледал по-подробно покупката си, новият собственик открил няколко чисто нови изоставени екземпляри на автомобили от марките Alfa Romeo, FIAT и Peugeot.

Maшините включват моделите FIAT Tipo, Duna, Uno, Tempra и Ducato, Alfa Romeo 33 Sport Wagon и Peugeot 405. Всички те са били старателно измити и подготвени за продажба от местна фирма.

Autoblog Argentina съобщава, че за момента има някои документални проблеми с регистрацията на машините, но те би трябвало да бъдат отстранени скоро и колите да отидат за директна продажба.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт