728 x 90

Все още можете да си купите Toyota Land Cruiser 70 на някои пазари

Land Cruiser си остава един от най-можещите високопроходими автомобили на пазара, независимо за коя модификация и двигател говорим. Бъдещето на модела не е ясно засега, но се носят слухове, че ще видим достоен наследник относително скоро. Чисто нов Land Cruiser можете да си купите дори и в България, където стартовата му цена е почти 96

Land Cruiser си остава един от най-можещите високопроходими автомобили на пазара, независимо за коя модификация и двигател говорим. Бъдещето на модела не е ясно засега, но се носят слухове, че ще видим достоен наследник относително скоро.

Чисто нов Land Cruiser можете да си купите дори и в България, където стартовата му цена е почти 96 000 лева. Но на други пазари японската марка все още предлага доста интересни предишни варианти на джипката.

В Обединените Арабски Емирства откриваме класическия Land Cruiser 70 във версии 3-врат SUV и пикап. Моторът е 4.0-литров бензин с мощност от 230 к.с. и малко под 400 Нм въртящ момент. Стартовата цена възлиза на местния валутен еквивален на 38 500 долара.

В Южна Африка пък дилърите на марката предлагат чисто нов пикап с името Land Cruiser 79 4.5D V8 D/C Namib. Возилото е доста подобно на това в ОАЕ, но двигателят е напълно различен – 4.5-литров дизел със 202 к.с. и 403 Нм въртящ момент. Тук цените стартират от 61 000 долара.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт