728 x 90

VW: Най-накрая имаме достатъчно SUV-та!

Глобалната SUV гама на Volkswagen включва двуцифрен брой модели, които покриват много широк спектър от потребители. С логото на марката можете да откриете големи, малки, бързи, хибридни, открити и какви ли не други джипки. Изглежда, най-накрая мениджърите на фирмата са доволни от количеството високопроходими автомобили в гамата. Това потвърди Франк Уелш, ръководител на развойната дейност

Глобалната SUV гама на Volkswagen включва двуцифрен брой модели, които покриват много широк спектър от потребители. С логото на марката можете да откриете големи, малки, бързи, хибридни, открити и какви ли не други джипки.

Изглежда, най-накрая мениджърите на фирмата са доволни от количеството високопроходими автомобили в гамата. Това потвърди Франк Уелш, ръководител на развойната дейност във Volkswagen.

„Не мисля, че ръстът на SUV-тата е приключил, но имаме достатъчно,“ каза Уелш пред британското издание Autocar. „Не ни трябват още 10. Трябва да имаме портфолио, което да е ефективно като продажби. Ако имаме твърде много модели и продаваме 30 000 или 40 000 единици годишно, няма да можем да правим печалба. Ще се съсредоточим върху автомобилите, които могат да бъдат успешни."

Все пак, това не означава, че няма да видим нови SUV-та от VW. В най-скоро време се планира лансирането на ID.4 – електрически кросоувър, а почти изцяло беше показан преди няколко дни и Nivus за Южна Америка.

В момента немците разполагат с над 30 различни модела за отделните пазари по света.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт