728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Заслужава ли си покупката Mercedes E220 CDI на почти 300 000 км? (видео)

Действителният пробег на множество автомобили в България е напълно неизвестен. Много коли се вкарват "на кило" от чужбина и тук смело се "подмладяват" по автокъщите. Но българинът обича да вижда малко число на километража – независимо дали всъщност колата е с такъв пробег. Тук идва логичният въпрос – бихте ли купили кола, която наближава 300

Действителният пробег на множество автомобили в България е напълно неизвестен. Много коли се вкарват "на кило" от чужбина и тук смело се "подмладяват" по автокъщите.

Но българинът обича да вижда малко число на километража – независимо дали всъщност колата е с такъв пробег. Тук идва логичният въпрос – бихте ли купили кола, която наближава 300 000 километра?

Прочети още:
Китайци отново изкопираха Range Rover най-безсрамно

Сигурни сме, че ако този черен Mercedes-Benz E220 CDI се продаваше някъде при обявен пробег от около 150 000 километра, интересът щеше да е голям. А колата всъщност е с двойно по-голям пробег.

Дали подобна инвестиция е резонна? Вижте какво разказва търговец на коли от Великобритания, който се е сдобил с E-Class на 294 000 километра.

 

Autoclub.bg
ADMINISTRATOR
ПРОФИЛ

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget