728 x 90

BMW загатна за фейслифта на Серия 5

Подготовката за лансирането на обновената версия BMW 5-Series продължава да върви с пълна сила. Въпреки че снимки на модла вече изтекоха, баваците се готвят за премиера след около две седмици. На разположение имаме първото предварително изображение от модела, което загатва за промените в предната част. Видно е, че фаровете ще получат нови LED светлини, а

Подготовката за лансирането на обновената версия BMW 5-Series продължава да върви с пълна сила. Въпреки че снимки на модла вече изтекоха, баваците се готвят за премиера след около две седмици.

На разположение имаме първото предварително изображение от модела, което загатва за промените в предната част. Видно е, че фаровете ще получат нови LED светлини, а промени – най-вероятно – ще има и по бронята.

Предишните снимки вече показаха, че в задната част промените ще са по-малко, като основно впечатление прави новата графика за стоп светлините. 

Най-голямата технологична новост ще бъде версията 545e, която ще има хибридно задвижване с 3.0-литров двигател. Мощността се очаква да достигне до около 400 к.с.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт