728 x 90

Нова глътка въздух за Lancia със специална серия Ypsilon

Lancia, някога легендарната италианска марка, днес е ограничена до само един автомобил, който се продава само в родината Италия. Все пак, изглежда производството на Ypsilon няма да прекъсне скоро. Току-що Lancia представи нова специална серия за малкия градски модел. Тя носи името Ypsilon EcoChic Maryne и предлага специален екстериорен цвят, вдъхновен от морето, както и

Lancia, някога легендарната италианска марка, днес е ограничена до само един автомобил, който се продава само в родината Италия. Все пак, изглежда производството на Ypsilon няма да прекъсне скоро.

Току-що Lancia представи нова специална серия за малкия градски модел. Тя носи името Ypsilon EcoChic Maryne и предлага специален екстериорен цвят, вдъхновен от морето, както и някои допълнителни екстри.

От производителя най-много се гордеят с хибридното задвижване на модела. Става дума за хибридизиран 1.0-литров двигател, който се появи първо във FIAT 500 и Panda.

Моторът от семейство FireFly получава интегриран стартер-генератор и 48-волтова електрическа система, които би трябвало да намалят разхода в реална среда и вредните емисии с до 20 процента. Максималната мощност на агрегата е 70 к.с.

Цената на специалния модел започва от 16 400 евро като той ще се продава само в Италия.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт