728 x 90

Mercedes G-Class получи 4-цилиндров, 2.0-литров мотор

Даунсайзингът обхвана и модел, който смятахме, че е почти имунизран срещу това явление. Става дума за Mercedes-Benz G-Class, който ще получи нов мотор за Китай. G350 ще има 2.0-литров турбо бензинов агрегат, който ще развива мощност от 299 к.с. и 400 Нм. Причината за предлагането на мотора е законодателството в Китай, което предвижда сериозни такси

Даунсайзингът обхвана и модел, който смятахме, че е почти имунизран срещу това явление. Става дума за Mercedes-Benz G-Class, който ще получи нов мотор за Китай.

G350 ще има 2.0-литров турбо бензинов агрегат, който ще развива мощност от 299 к.с. и 400 Нм. Причината за предлагането на мотора е законодателството в Китай, което предвижда сериозни такси за по-големи агрегати.

Визуално, както е видно от снимките, няма да различите 4-цилиндровата G-Class по нищо. Дизайнът е на практика идентичен с този на версиите с V8 мотори, както и на дизелите.

Интересно е да се отбележи, че именно дизеловите версии на офроудъра не са официално достъпни в Китай, но се срещат често поради вноса на коли от Европа и други азиатски страни.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт