728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

KIA Sonet засега е само за Индия, но ще бъде глобален модел

KIA показа поредното си ново попълнение към кросоувър сегмента. Става дума за малката джипка Sonet, която първоначално ще тръгне в продажба само в Индия. По-дългосрочните планове на фирмата обаче са да лансира Sonet на различни места по света, по всяка вероятност и на избрани пазари в Европа. Двигателите, с които Sonet ще се предлага, са

KIA показа поредното си ново попълнение към кросоувър сегмента. Става дума за малката джипка Sonet, която първоначално ще тръгне в продажба само в Индия.

По-дългосрочните планове на фирмата обаче са да лансира Sonet на различни места по света, по всяка вероятност и на избрани пазари в Европа.

Двигателите, с които Sonet ще се предлага, са три. Базов е 1.2-литров бензин без турбо, а над него стои 1.0 турбо. Като флагман на първо време ще бъде 1.5-литров дизел.

Прочети още:
Nissan вади спортен Patrol Nismo с V8 и 428 к.с.

Достъпните скоростни кутии са четири. 5- и 6-степенни "ръчки" в зависимост от мотора, както и 7-степенен автоматик с два съединителя. Най-интересното предложение ще бъде "интелигентна ръчна трансмисия" с роботизирано управление.

Джипката ще се предлага в две нива на оборудване. Производството ще се извършва в Индия.

 

Autoclub.bg
ADMINISTRATOR
ПРОФИЛ

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *