728 x 90

Първи изображения от Hyundai i20 N

Hyundai разкри първия тийзър на най-новия си спортен модел, изцяло новия i20 N, горещ хечбек с възможност за състезателна писта, базиран на изцяло новия i20 и вдъхновен от рали автомобила i20 WRC. Моделът ще се противопостави на доказани играчи в класа като VW Polo GTI и Ford Fiesta ST. Както при другите модели на Hyundai

Hyundai разкри първия тийзър на най-новия си спортен модел, изцяло новия i20 N, горещ хечбек с възможност за състезателна писта, базиран на изцяло новия i20 и вдъхновен от рали автомобила i20 WRC. Моделът ще се противопостави на доказани играчи в класа като VW Polo GTI и Ford Fiesta ST.

Както при другите модели на Hyundai N, изцяло новият Hyundai i20 N предлага ексклузивни двигателни характеристики и динамични технологични иновации, за да задоволи ориентираните към спорта и динамиката ентусиасти. Най-новият модел се присъединява към i30 N и i30 Fastback N в N семейството на Hyundai в Европа.

Изцяло новият дизайн на i20 N се отличава с динамичен външен вид, базиран на новата дизайнерска идентичност на Hyundai Sensuous Sportiness, която придава на автомобила мощен външен вид. Предната част е доминирана от по-голям въздухозаборник за новия турбо двигател и охлаждане на спирачките.

Отстрани, 18-инчови джанти със сиво матово покритие и спирачни апарати с марка N, както и уникални странични прагове, подчертават спортните му качества. Отличителният заден спойлер подобрява аеродинамичните му характеристики, така че да е забавно да шофирате по всякакъв път и при всякакви метеорологични условия.

Междувременно N Performance Blue син цвят, която е ексклузивен за моделите Hyundai N, и покривът Phantom Black за опционален двутонален стил, както и червените външни акценти допълнително подчертават спортното ДНК на Hyundai i20 N.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт