728 x 90

Genesis изобщо не възнамерява да прави хибриди

Genesis е една от най-горещите марки от другата страна на Океана, където корейците вече имат цяла гама от модерни представители. Амбициите на марката са глобални като все още се очаква стъпването й на европейска земя. В по-общ поглед, фирмата желае да достигне електрически автомобили максимално бързо, като за целта ще изпусне една от междинните крачки.

Genesis е една от най-горещите марки от другата страна на Океана, където корейците вече имат цяла гама от модерни представители.

Амбициите на марката са глобални като все още се очаква стъпването й на европейска земя. В по-общ поглед, фирмата желае да достигне електрически автомобили максимално бързо, като за целта ще изпусне една от междинните крачки.

За разлика от повечето масови производители, които в момента залагат на хибриди и плъг-ин хибриди, Genesis възнамерява да инвестира средствата си изцяло в посока пълни електромобили.

Това потвърди и боса на марката за Северна Америка, Марк дел Росо, в скорошно интервю. Той коментира, че електромобилите по-добре пасват на напредничавия имидж на марката, отколкото хибридите.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт