728 x 90

Фейслифт за Fiat Tipo – освежена визия и нови двигатели

Fiat подготви сериозен фейслифт за бюджетния си модел Tipo, който се продава и у нас. Машината се сглобява в Турция, а след обновлението си може да се похвали с по-свежа визия и нови двигатели. Нямам как впечатление да не ви направи новата предна част на автомобила. На радиаторната решетка сега стои огромно лого на италианската

Fiat подготви сериозен фейслифт за бюджетния си модел Tipo, който се продава и у нас. Машината се сглобява в Турция, а след обновлението си може да се похвали с по-свежа визия и нови двигатели.

Нямам как впечатление да не ви направи новата предна част на автомобила. На радиаторната решетка сега стои огромно лого на италианската марка.

Налице с фейслифта са и нови изцяло LED задни и предни светлини, както и обогатена селекция от джанти с размер до 17 цола. 

Като директен отговор на Dacia Sandero Stepway се появява нова версия на Tipo. Tя носи името Tipo Cross и представлява леко повдигнат хечбек с допълнителни визуални подобрения, вдъхновени от офроуд автомобилите.

Нов двигател в гамата на модела се явява 1.0-литровия GSE T3 с максимална мощност от 100 к.с., който заменя досегашния 1.4 с 95 к.с. 

Обновена е и гамата на дизелите, които сега отговарят на стандард Евро 6D. MultiJet агрегатите ще се предлагат с мощност от 95 и 130 к.с., като по-мощната версия в миналото имаше 120 к.с.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт