728 x 90

Genesis GV70 е вторият SUV модел на корейската компания

Genesis показа втория си високопроходим автомобил, който носи името GV70 и ще се предлага на глобалните автомобилни пазари. Дебютът на машината стана малко потайно – изцяло онлайн и без особено много технически подробности. Визуално, поне отпред, луксозната джипка наподобява до голяма степен обновения седан G70 – това е видно особено много по голямата радиаторна решетка.

Genesis показа втория си високопроходим автомобил, който носи името GV70 и ще се предлага на глобалните автомобилни пазари. Дебютът на машината стана малко потайно – изцяло онлайн и без особено много технически подробности.

Визуално, поне отпред, луксозната джипка наподобява до голяма степен обновения седан G70 – това е видно особено много по голямата радиаторна решетка.

Още по-интересен изглежда профилът на GV70 – покривът се скосява доста бързо в задната част, като това създава усещането по-скоро за повдигнато комби. Изключително изразително стоят големите ауспухови системи, интегрирани в задната броня.

Интериорът е изчистен – доминиран е от голям екран в центъра на таблото, който наподобява таблет. Под него има бутони за управление на основните системи.

За жалост, на този етап няма данни за задвижващите системи на GV70. Такава се очаква съвсем скоро, когато трябва да разберем и кога моделът ще стъпи на европейския пазар.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт